Event-bild

Kikki Danielsson

Sveriges countrydrottning Kikki Danielsson har varit en av Sveriges absolut populäraste artister i över 40 år. Med 3,5 miljoner sålda album, oräkneliga hits och TV-framträdanden har hon blivit en del av den svenska folksjälen.


Från dansband via 10 deltaganden i Melodifestivalen varav 1 vinst så har hon på senare tid ögnat sig mest åt den musik som ligger henne varmast om hjärtat, Countryn. När sångaren / låtskrivaren & producenten Sören ”Sulo” Karlsson och Kikki träffades på TV i samband med programmet ”Så ska det låta” så inledde dom ett samarbete som hittills varat i 10 år. Under de åren har Kikki släppt en massa musik, gjort teaterpjäsen ”Kikkiland” på Göteborgsstadsteater, deltagit i ”Så mycket bättre”, gjort 2 stora konserthus turnéer mm.


Det som kanske tog Kikki tillbaka till den absoluta är den country album trilogi där varje låt är som ett blad från Kikkis dagbok. “Postcard from a painted lady” blev hyllad av såväl kritiker och publik. Dom efterföljande två fick samma varma mottagande där den avslutande ”Portrait of a painted lady” släpptes strax innan SVTs dokumentär om Kikki på juldagen 2017.


Nu är Kikki tillbaka med nytt material!


Information  • Insläpp på området sker ifrån 17.00

  • Förband emellan 17.00-19.30

  • Mat och fullständiga rättigheter finns på området

  • 495kr per person.


Vid regn!  • Ej paraply

  • Poncho / regnkläder gäller!Betalning sker snarast via Swish 1230514661 skriv ditt namn och mailadress i meddelandet

Det går även bra att betala på plats hos oss på Fristadens Café & Våffla.

Återköp för betald biljett gäller endast vid inställt event.